Overige informatie

Belastingteruggave 

Zen Topsalon Instituut is een particulier opleidingsinstituut en is aangesloten bij het CRKBO en te registreren als professioneel opleider van beroepsopleidingen. Hierdoor hoef je ook geen 21% BTW te betalen over de opleidingen. Het collegegeld of Rijksbijdrage dat je wellicht jaarlijks aan Groningen betaald komt bij inschrijving aan de Zen Topsalon Instituut te vervallen!

De opleidingen zijn vakopleidingen. Zij zijn een groot gedeelte aftrekbaar bij de belastingen. Afhankelijk van jouw jaarlijkse inkomen kun je tot wel €1.200,- terug krijgen. Om erachter te komen hoeveel jij terug kunt krijgen kun je de website van de belastingdienst raadplegen. Zie belastingteruggave pagina op de website van belastingdienst.nl of vraag meer informatie bij de gemeente, de Belastingdienst of jouw financiële adviseur.

Studiefinanciering of OV kaart
Je komt niet in aanmerking voor studiefinanciering of OV kaart.

Betalingstermijnen
Het is mogelijk de opleiding in één keer te betalen of in gelijke periodes per maand. Bij betaling van het lesgeld in één keer bij de opleidingen Junior Kapper en All-round Kapper ontvang je een korting van 5% op het lesgeld.