Modules

 • Föhnen en stylen

  Leer diverse haartypen en kapsels föhnen en stylen met verschillende technieken. Maak kennis met het uitgebreide assortiment aan hulpmiddelen en apparaten om haar te föhnen en stylen.

  Knippen en snijden

  Vrijwel iedere haartype vereist een andere aanpak. Leer de verschillende technieken van knippen en snijden om de klant het juiste kapsel aan te meten.

  Kleuren en folietechnieken

  Verantwoord kleuren is belangrijk voor het haar. Leer alles over de verschillende materialen, ingrediënten van de verf, kleurpigmenten, kleurhoogtes, highlights en andere technieken.

 • Watergolf inleg en opkammen

  Maak kennis met de verschillende methodes van watergolven en opkammen. Het gebruik van een stijl- en krultang, alsmede de bijbehorende ingrediënten, zijn hier een belangrijk onderdeel in

  Afdelen van het haar

  Leer kammen, scheidingen trekken en het haar te verdelen in meerdere vlakken als voorbereiding op het knippen of wanneer u highlights wilt aanbrengen in het haar van de klant..

  Permanenten

  Leer permanent zetten door het haar lok voor lok in een wikkel te draaien. Daarnaast leert u het werken met permanentvloeistof, wat uiterst secuur werk is.

  Soliciteren

  Ben je bijna klaar met de opleiding? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Wij helpen je met professionele sollicitatietraining.

 • Diagnose en behandelplan

  Diagnose is een belangrijk onderdeel om de juiste keuze te maken voor het haar. Leer op een juiste manier advies geven aan klanten en dit om te zetten in een persoonlijk behandelingsplan

  Opsteken en vlechten

  Leer alle basistechnieken om de mooiste opsteekkapsels te creëren. Ook maakt u kennis met met diverse vlechttechnieken zoals de Franse vlecht, watervalvlecht, vissenraatvlecht en meer.

  Adviseren

  Leer advies aan klanten over kleuren en in model knippen zodat je het leertraject snel kunt toepassen in de salon .