Kappersopleiding

Kappersopleiding

Zonder te overdrijven en onbescheiden te willen doen, kunnen we stellen dat de kappersopleiding die wij u kunnen bieden de beste opleiding van ons land is. Daar is namelijk iedereen het ondertussen wel over eens. Onze kappersopleiding biedt u net even meer en sluit naadloos aan op de arbeidsmarkt.

 

Neem contact op

Perfecte kappersopleiding voor herintreders en schoolverlaters

Mensen die van school komen of herintreders zijn, kiezen niet zelden voor het kappersvak. Voor ze dat doen is het zeer verstandig om een kappersopleiding te volgen. U verbreedt uw kennis en legt een stevige basis voor een glansrijke carrière als kapper of kapster of als trotse eigenaar van een eigen kapsalon.

Wij bieden u verschillende opleidingen die u aan kunt vullen met interessante modules

Kappersopleiding Wat betreft de kappersopleiding kunnen wij u op verschillende manieren van dienst zijn. Zo kunt u de opleidingen hairstylist basis, hairstylist gevorderden, barbier basis, barbier gevorderden en de UWV scholingsovereenkomst volgen. Dat is niet alles, want bij deze opleidingen kunt u tal van verschillende modules volgen. Zo bieden wij onder meer de modules föhnen en stylen aan, net als watergolf inleg en opkammen, diagnose en behandelplan, knippen en snijden, afdelen van het haar, opsteken en vlechten en kleuren en het gebruik van folietechnieken. Met een van de extra modules geeft u uw kappersopleiding extra waarde. Uiteraard kiest u die modules die aansluiten bij uw toekomstplannen. Wellicht wilt u zich straks ergens in specialiseren.

Bekijk onze opleidingen

U krijgt na goed doorlopen van de opleiding een alom erkend diploma

Er zijn genoeg redenen op te noemen voor waarom u een kappersopleiding bij ons zou moeten volgen. Zo krijgt u les van ervaren docenten en is een vervolgopleiding bij ons niet noodzakelijk. Omdat er in kleine groepen gewerkt wordt, is er voldoende aandacht voor de individuele cursist en de opleidingen sluiten naadloos aan bij de situatie op de arbeidsmarkt. Het gaat dus altijd om een zeer praktische kappersopleiding. Bovendien worden de diploma’s die u haalt door het goed doorlopen van onze kappersopleiding overal geaccepteerd.

De kapperswereld ligt aan uw voeten

De kapperswereld ligt simpelweg aan uw voeten wanneer u kiest voor het volgen van een kapperscursus bij onze organisatie. Geen element blijft onbesproken, u beschikt over commerciële kennis en kunt via een module een specialiteit kiezen. U leert bovendien extra veel van de ervaren docenten die de cursussen verzorgen. Ook dat geeft onze opleiding net even meer waarde dan de gemiddelde opleidingen die elders aangeboden worden.

 

Bekijk ervaringen van andere