Kappersopleiding Ede

Kappersopleiding in Ede

Mensen die van plan zijn om een professional in het kappersvak te worden, ontkomen er simpelweg niet aan om een kappersopleiding te volgen. In dat kader kunt u prima zaken doen met ons, als specialist in het opleiden van kappers en dat in zeer breed perspectief. De kappersopleiding in Ede die wij u bieden zijn geschikt voor mensen die net van school komen, herintreders of die van beroep willen switchen. Nadat u onze kappersopleiding heeft doorlopen, kunt u meteen als professional aan de slag.

 

Neem contact op

Ook aandacht voor de commerciële aspecten van een kapsalon

Kappersopleiding EdeHeel simpel, onze kappersopleiding is simpelweg geschikt voor iedereen. Door het volgen van een kappersopleiding legt u een heel stevige basis om in het kappersvak te slagen. Wat onze kappersopleiding in Ede onderscheidt van andere opleidingen is wel dat er ook nadrukkelijk aandacht is voor commerciële aspecten van een kapsalon. Belangrijk, want bij het runnen van een eigen bedrijf komt meer kijken dan alleen het knippen van haar. Het maakt onze kappersopleiding in Ede heel breed en ondertussen ook zeer geliefd.

Bekijk onze opleidingen

Kies bij uw kappersopleiding in Ede voor een aanvullende module

Wij kunnen u een aantal kappersopleidingen in Ede aanbieden in de vorm van hairstylist basis, hairstylist gevorderden, barbier basis, barbier gevorderden en een UWV scholingsovereenkomst. Behalve dat u een dergelijke kappersopleiding kunt volgen, kunt u die opleiding aanvullen met verschillende modules als bijvoorbeeld föhnen en stylen, watergolf inleg en opkammen, diagnose en behandelplan, knippen en snijden, het afdelen van haar, opsteken en vlechten, kleuren en folietechnieken, permanenten en adviseren.

De opleidingen sluiten naadloos aan op de arbeidsmarkt

Ondertussen kunnen we zeggen dat u door het volgen van een kappersopleiding in Ede bij onze organisatie, te maken heeft met de nummer 1 in opleidingen voor kapsters en kappers. Een vooropleiding is niet nodig en u krijgt vanwege de kleine groepen voldoende persoonlijke aandacht. De docenten zijn ervaren en de opleidingen sluiten naadloos aan op de arbeidsmarkt. Als u een kappersopleiding bij ons volgt, dan knipt u al vanaf de eerste dag op klanten. Uiteraard wordt de gedegen opleiding afgesloten met een extern examen. Doorloopt u de opleiding met succes, dan ontvangt u een geregistreerd en erkend vakopleiding diploma. Daar kunt u vervolgens allerlei kanten mee op en het diploma is voor opdrachtgevers het bewijs dat u geschikt bent voor uw vak.

Als u denkt aan een loopbaan als kapper of kapster, dan is het buitengewoon verstandig om een opleiding bij ons te volgen. Dan beheerst u na het doorlopen van een opleiding de fijne kneepjes van het vak en krijgt u een diploma waar u echt iets aan heeft in de toekomst.

 

Bekijk ervaringen van andere