Kappersdiploma

Kappersdiploma

Een kappersdiploma haalt u niet alleen om aan anderen te laten zien, maar zeker ook voor uzelf. Om een goede en brede basis te leggen voor een leuke loopbaan als kapper of kapster of als eigenaar van een eigen salon. Want haalt u het kappersdiploma, dan beheerst u de fijne kneepjes van het vak en kunt u moeiteloos aan de slag. U haalt uw kappersdiploma dus zeker ook voor zichzelf.

 

Neem contact op

Verschillende opleidingen en tal van aanvullende modules

KappersdiplomaEr is niet één kappersdiploma. U kunt bij ons namelijk verschillende opleidingen volgen in de vorm van hairstylist basis, hairstylist gevorderden, barbier basis, barbier gevorderden en een UWV scholingsovereenkomst. Per opleiding kunt u een kappersdiploma halen. De genoemde opleidingen kunt u naar eigen wensen aanvullen met een module. Er zijn tal van verschillende modules beschikbaar, waaronder bijvoorbeeld föhnen en stylen, watergolf inleg en opkammen, diagnose en behandelplan, knippen en snijden, afdelen van het haar, opsteken en vlechten, kleuren en folietechnieken, permanenten en adviseren. Een extra module geeft uw kappersdiploma uiteraard altijd extra glans.

Bekijk onze opleidingen

Verstandig om juist bij ons uw kappersdiploma te halen

Waarom u speciaal bij ons uw kappersdiploma zou moeten halen? Omdat we in het algemeen gezien worden als de nummer 1 opleider voor kappers en kapsters en zeker ook omdat bij onze opleidingen ook rekening gehouden wordt en aandacht is voor de commerciële aspecten die met het runnen van een eigen kapsalon te maken hebben. Daarmee is de conclusie gerechtvaardigd dat onze opleidingen zeer praktisch en op de arbeidsmarkt toegespitst zijn.

Kleine groepen en dus altijd voldoende aandacht van de ervaren docenten

Kiest u voor een opleiding via onze organisatie, dan weet u zeker dat u altijd te maken krijgt met een ervaren docent. Bovendien is een vooropleiding niet noodzakelijk en wordt altijd gewerkt in kleine groepen waardoor u zeker weet dat er voldoende aandacht voor u is. De opleidingen sluiten perfect aan op de arbeidsmarkt en al vanaf de eerste dag van de opleiding knipt u op klanten. U sluit de opleiding aan met een extern examen en het kappersdiploma dat u haalt wordt door alle belangrijke partijen in de kapperswereld geaccepteerd.

Dan weet u dat de basis goed is

Of u nu van school komt, herintreder bent of u een carrièreswitch overweegt, in het geval u plannen heeft om kapper of kapster te worden doet u er altijd verstandig aan om een opleiding via onze organisatie te volgen. Dan is de basis goed en kunt u gericht werken aan een mooie loopbaan in de kapperswereld.

 

Bekijk ervaringen van andere