Kapperscursus

Kapperscursus

U zoekt een geschikte partner om een kapperscursus te volgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende kappersopleidingen die u naar hartenlust aan kunt vullen met allerlei interessante modules. Een kapperscursus via onze organisatie levert u een erkend diploma op nadat u de kapperscursus goed doorlopen heeft. Een diploma waar u binnen de kapperswereld echt iets aan heeft.

 

Neem contact op

Een kapperscursus geschikt voor schoolverlaters en herintreders

KappercursusHet maakt niet uit of u net van school komt, u een herintreder bent of u een carrièreswitch overweegt. Wij hebben altijd een kapperscursus die aansluit bij uw wensen. Zo bieden we u de mogelijkheid om de opleidingen hairstylist basis, hairstylist gevorderden, barbier basis, barbier gevorderden en een UWV scholingsovereenkomst te doorlopen. Daarnaast kunt u tal van zeer interessante modules doorlopen. Ze maken de kapperscursus extra waardevol. De modules die we u aan kunnen bieden variëren van föhnen en stylen, knippen en snijden tot permanenten en adviseren. En daarmee hebben we slechts een fractie van de beschikbare modules benoemd.

Bekijk onze opleidingen

Bij ons krijgt iedereen de aandacht die nodig is.

U doet er zeer verstandig aan om uw kappersopleiding in Ede bij ons te volgen. De redenen zijn simpel. Wij zijn namelijk de nummer 1 in kappersopleidingen en bij ons bent u zeker van het feit dat u te maken krijgt met een ervaren docent. U heeft geen vooropleiding nodig en er wordt standaard in kleine groepjes gewerkt. Dat is bewust, om iedereen zo de aandacht te geven die hij of zij verdient.

Zo maakt u straks met een eigen kapsalon ook meteen het verschil

Wat onze kapperscursus ook bijzonder maakt is dat de cursussen volledig zijn toegespitst op, en aansluiten bij, de arbeidsmarkt. Zo worden ook de commerciële aspecten die bij het runnen van een eigen kapsalon horen behandeld. Nadat u onze kapperscursus met succes heeft doorlopen, kunt u in feite meteen aan de slag. Uw basis is dan goed, en dat in breed perspectief. U doet er dus verstandig aan om een van onze opleidingen te volgen en die aan te vullen met een van de vele modules. Dan maakt u ook met een eigen salon straks meteen het verschil.

Met ons diploma kunt u straks overal aan de slag

Tenslotte: aan het einde van de cursus die u bij ons volgt vindt er een extern examen plaats. Als u dit examen succesvol aflegt, dan krijgt u een alom erkend diploma. Voldoende redenen dus om voor ons als opleider te kiezen. Met een bij ons behaald diploma kunt u straks overal aan de slag.

 

Bekijk ervaringen van andere